RockTape pri rehabilitaciji po poškodbi kolena

Pomagali smo tudi stranki že od začetka rehabilitacije po operaciji sprednje križne vezi. Po pol leta od operacije je koleno popolnoma brez bolečin, popolnoma gibljivo in bo v kratkem času popolnoma brez posledic poškodbe in operacije.

Pred pol leta sem imela operacijo kolena, za katero je znano, da je rehabilitacija dolga in naporna. Res je, da je treba veliko delati, da se koleno popolnoma rehabilitira in se povrne v stanje pred poškodbo. Ta čas sem si bistveno skrajšala z uporabo RockTape trakov. Uporabljala sem jih od prvih dni po operaciji in nekje pol leta po tistem. Sedaj jih uporabljam le še občasno oziroma, ko predvidim kakšen napornejši trening. V prvih dnevih se je občutila bistvena razlika, ko sem uporabljala trakove. Koleno je bilo brez oteklin, bolj stabilno pri hoji (predvsem pri hoji navzdol po stopnicah) in bolečin pri vajah ni bilo. Zaradi tega je moja rehabilitacija potekala hitro. 

Omeniti pa bi želela še to, da je včasih dobro, da greste po nasvet nekomu, ki razume delovanje in gibanje telesa. Jaz sem imela možnost se srečati z RockDocom, ki mi je po hitrem pregledu in izvajanju par vaj, ugotovil, da je zaradi operacije prišlo do spremembe gibanja medenice in kolka, tako da smo se poleg rehabilitacije kolena osredotočili tudi na pravilno gibanje kolka. Zelo sem zadovoljna s spremljanjem napredka in usmerjanjem s strani RockDoca.”

Najlepša hvala stranki za delitev izkušnje in veseli smo, da smo lahko pomagali.

Če bi tudi vi želeli deliti izkušnjo ali potrebujete nasvet, ste dobrodošli, da stopite v stik z nami.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja