Pogoji poslovanja

Postopki naročanja in registracije

Nakup lahko opravite kot registriran uporabnik ali kot gost. Prednost registracije je vaša evidenca in pred izpolnjeni obrazci. Prav tako vas bomo lahko obveščali o aktualnih akcijah.

Najprej želene izdelke izberete v naši spletni trgovini in jih dodate v košarico. V košarici je možno kasneje tudi prilagoditi izdelke in količine. Ko imate zbrane želene izdelke kliknete gumb »k blagajni«. Tukaj vnesete podatke, ime in priimek, naslov, e-poštni naslov, telefonsko številko ter izberete izbiro plačila. Vnesete podatke za pošiljanje in oddate naročilo.

Ko uporabnik spletne trgovine odda naročilo izbranih izdelkov, dobi iz spletne trgovine avtomatsko elektronsko sporočilo o potrditvi nakupa.

Nakup lahko opravite kot registriran uporabnik ali kot gost. Prednost registracije je vaša evidenca in pred izpolnjeni obrazci. Prav tako vas bomo lahko obveščali o aktualnih akcijah.

Najprej želene izdelke izberete v naši spletni trgovini in jih dodate v košarico. V košarici je možno kasneje tudi prilagoditi izdelke in količine. Ko imate zbrane želene izdelke kliknete gumb »k blagajni«. Tukaj vnesete podatke, ime in priimek, naslov, e-poštni naslov, telefonsko številko ter izberete izbiro plačila. Vnesete podatke za pošiljanje in oddate naročilo.

Ko uporabnik spletne trgovine odda naročilo izbranih izdelkov, dobi iz spletne trgovine avtomatsko elektronsko sporočilo o potrditvi nakupa.

Načini plačil in popusti

Naročnik, oziroma uporabnik v postopku naročanja izdelkov izbira med naslednjima načinoma plačila: po povzetju in nakazilo na TRR podjetja po predračunu.

Pri izbiri plačila po povzetju plačate Pošti Slovenije ob prevzemu. Pri plačilu preko položnice je za znesek računa v vrednosti do 98 EUR potrebno doplačati 1,05€. Za znesek, ki je večji od 98€ in manjši od 501€ je potrebno plačati 1,07% od fakturirane vrednosti. Znesek, ki je večji od 501€ pa je potrebno plačati fiksno provizijo, ki znaša 5,36€ in je strošek plačila preko položnice, ki ga zaračuna pošta.

Pri izbiri plačila nakazilo na TRR po predračunu podjetja nakažite znesek nakupa na transakcijski račun, odprt pri Delavski hranilnici, SI56 6100 0000 9042 008. Predračun in podatke za plačilo boste kmalu po oddanem naročilu prejeli na vaš e-poštni naslov. Plačilo mora biti izvedeno najpozneje v sedmih dneh od datuma naročila, v nasprotnem primeru se naročilo zaključi kot neuspešno.

Vračilo blaga

Glede vračila izdelkov našim strankam zagotavljamo garancijo zadovoljstva, kar pomeni, da lahko naročnik v roku 7 dni od dostave naročeno blago vrne nepoškodovano, neuporabljeno (v nespremenjeni količini) in zapakirano v originalni embalaži. Stroški pošiljanja (prejem in vračilo) so v tem primeru v bremenu stranke, ki izdelek vrača.

Naročnik ne more uveljavljati garancije oziroma vrniti blaga v primerih:

 • če izdelek ni v originalno zapakirani embalaži oziroma je ta poškodovana ali je odprta
 • če je prišlo do poškodbe samega izdelka
 • če blago ni bilo kupljeno v spletni trgovini www.ustvarigibanje.si

Dostava in stroški dostave

Naročeni izdelki se pošiljajo z dostavo preko Pošte Slovenije v skladu s pogoji njihovega poslovanja. Predvidena dostava naročenih izdelkov je v 3 delovnih dneh. Stroški dostave po Sloveniji znašajo 3,50€.

Dodatne informacije

Za dodatne informacije o samih izdelkih, reklamacije ali drugo pomoč glede naših storitev in izdelkov smo vam na voljo na info@rocktape.si ali na telefonski številki 041 353 241.

Rok dobave

Rok dobave je za vsak izdelek prikazan na osnovni strani artikla. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, prosim pošljite povpraševanje in posredovali vam bomo predviden rok dobave.

Kadar imajo naročeni izdelki različne dobavne roke, bo dostavljeno v roku, ki velja za izdelek z najdaljšim dobavnim rokom. Možen pa je seveda tudi drugačen dogovor. Prosim, da nas v tem primeru kontaktirate preko e-pošte ali telefona.

Organizacija tečajev

Na področju Slovenije organiziramo tečaje, ki jih organizira podjetje RockTape in omogočajo pridobitev njihove mednarodne licence. Tečaji, ki so na voljo so sproti objavljeni na naši spletni strani z razpisom oziroma povabilom. Pred vsakim organiziranim tečajem so vse aktualne infomacije objavljene na spletni strani- glede prijave, plačila, predavetlejev, vsebine in organizacije. Vplačane prijavnine na tečaj ne vračamo. Če opravičeno odstotnost sporočite en teden pred začetkom tečaja, se vam lahko prijavnina prense na naslendji razpisan tečaj. Pridružujemo si pravico do spremembe termina tečaja, ker smo vezani na prihod predavateljev iz tujine ali ob nezadostnem številu udeležencev ter ob primeru višje sile. V tem primeru se vam vplačana prijavnina prenese na naslednji razpisan tečaj, ki bo objavljen na spletni strani. S prijavo na tečaj potrjujete, da ste seznanjeni s pogoji poslovanja.

Varstvo osebnih podatkov

Poslujemo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Zaščita podatkov

Upravljalec podatkov je podjetje LEVELUP, Fitnes storitve in trgovina, Nejc Šikman s.p., Pivola 23a, 2311 Hoče (v nadaljevanju podjetje) in varuje vašo zasebnost z upoštevanjem vseh varnostnih in ostalih pravil, ki ustrezajo visokim standardom varovanja podatkov in so v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Zbrani podatki se uporabljajo izključno v namene, za katere ste jih sami posredovali. Spoštujemo zaupnost vaših podatkov (vašo zasebnost), zato bomo storili vse potrebno, da jo zaščitimo pred kršitvami in zlorabami.

Roki hrambe osebnih podatkov

Vaše osebne podatke bomo hranili in obdelovali v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave in dokler bo to potrebno za zaključek naročenih ali dogovorjenih aktivnosti, ter potem v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov.

Podatke, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, hranimo do preklica oz. v skladu z zakonodajo na tem področju.

Oblike sodelovanja

Naše storitve lahko uporabljate kot:

 • naznani uporabnik (v tem primeru bomo z vašim soglasjem ob obisku naših strani podatke zbirali preko piškotkov z namenom zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani)
 • naročnik na e-novic (v tem primeru lahko naše storitve uporabljate kot neznani uporabnik, edini podatek, ki nam ga zaupate pa je le vaš elektronski naslov. Drugih podatkov o vas ne zbiramo. Na naše e-novice pa se lahko vedno odjavite s posredovanim sporočilom o nameri odjave in s tem izbrišete iz naših seznamov.
 • registrirani kupec
 • sodelovanje v nagradni igri na naših socialnih omrežjih ali dogodkih, ki se jih udeležimo/prirejamo

Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov

Poleg nas lahko vaše osebne podatke uporabljajo tudi naši zaupanja vredni partnerji, ki jih potrebujemo pri izvedbi, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov:

dostavnim službam posredujemo podatke, ki jih potrebujejo za prevoz in oddajo naročila

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki skladno z zakonodajo. Posredujemo jim le podatke, ki so nujni za uspešno izvedbo naročila, prodajnega procesa ali druge aktivnosti.

Vaših podatkov v nobenem primeru ne posredujemo nepooblaščenim tretjim osebam.

Kaj delamo s podatki o vas

Podatke o registriranih uporabnikih in kupcih ter nakupih zbiramo za:

 • zagotavljanje naših zakonskih obveznosti (na primer za vodenje finančnih in poslovnih knjig),
 • izvedbo vaših naročil
 • urejanje prevzema nagrad iz nagradnih iger

Podatke o naročilih na naše e-novice zbiramo z namenom, da vam lahko na željeni naslov dostavimo izbrano e-novice.

Pogoji sodelovanja v posamezni nagradni igri in obdelava podatkov ter objava nagrajencev, so določeni in zapisani na straneh splošnih pogojev nagradnih iger ter v vsaki nagradni igri posebej.

Vprašanja, ki nam jih posredujete preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, bomo uporabili izključno za razrešitev težave ali pripravo odgovora na vprašanje.

V kolikor boste z nami komunicirali preko kateregakoli socialnega omrežja bomo vaše podatke lahko uporabili tudi za to, da vam preko istega socialnega omrežja posredujemo marketinška sporočila skladno s pogoji in dovoljenji, ki ste jih dali upravitelju družbenega omrežja.

Kako pridobivamo podatke

Podatke o vas pridobivamo na več načinov, ko:

 • se prijavite na prejemanje e-novic in obveščanje o aktualnih akcijah
 • oddate naročilo
 • stornirate naročilo
 • z nagradnimi igrami na povezanih naših socialnih omrežjih (FaceBook in Instagram) in dogodkih, ki se jih udeležimo/prirejamo
 • pregledujete naše vsebine
 • ko objavite vprašanje, komentar ali oceno kateregakoli izmed naših izdelkov
 • ko nam posredujete različna vprašanja, zahtevo za reklamacijo, vrnete izdelek, …
 • z nami komunicirate preko socialnih omrežij

Tehnične podatke pridobivamo avtomatično.

Google, Facebook, Instagram in druga družbena omrežja ter oglaševalske agencije nam posredujejo podatke, za katere ste jim to dovolili.

Piškotki

Delovanje naših spletnih strani je brez naših piškotkov praktično nemogoče. Če ne želite imeti naših piškotkov na vašem računalniku, ne pozabite, da je shranjevanje piškotkov pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogočite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete.

Naša spletna stran je le ena izmed nekaj milijard strani, na katerih lahko na vašo napravo dobite tudi piškotke Google, Facebook, Twitter, Youtube in drugih družbenih medijev, oziroma le te vaš piškotek ob obisku naše strani preberejo. Te strani lahko tako zbrane podatke uporabljajo za različne namene, od analitike, oglaševanja, pa do izboljšave svojih produktov. Za to potrebujemo vašo privolitev, ki jo lahko uredite na vrhu te strani.

Piškotki na naših straneh:

Ime piškotkaNamenČas piškotkaPodjetje
PH_HPXY_CHECKSledenje uporabniku2letiGoogle analitika

Osebni podatki, ki jih zbiramo

O naših registriranih uporabnikih in kupcih zbiramo več vrst osebnih podatkov:

 • podatki o identiteti: ime, priimek, elektronski naslov, telefonska številka. Podatki o identiteti poslovnih uporabnikov vključujejo tudi naziv podjetja in davčno številko oziroma številko zavezanca za DDV. Številko zaveznaca za DDV hranimo tudi za fizične osebe, ki poslujejo kot zaveznaci za DDV.
 • kontaktni podatki: naslovi za dostavo, naslov za izdajo računa in telefonska številka.
 • podatki o nakupih in plačilih: hranimo vse podatke o vaših naročilih in plačilih, vključno s podatki o stornacijah, vrnitvah naročil.
 • tehnični podatki: za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, podatki o operacijskem sistemu, brskalniku, operacijskem sistemu, lokaciji vaše naprave, vrsti naprave s katero dostopate na našo stran in podobno. Ob obisku preko piškotkov z vašo privolitvijo zbiramo tudi podatke za zagotavljanje boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.

Vaše pravice

Našim kupcem in uporabnikom zagotavljamo vso podporo pri uresničevanju pravic, ki jih navajamo v nadaljevanju:

 • na tej strani vas v celoti seznanjamo s tem, kako uporabljamo vaše osebne podatke
 • vedno smo vam na voljo, da uveljavite vašo pravico do popravka oz. izbrisa (v primeru naročila izdelkov/storitev se hranijo v skladu z zakonodajo)
 • na vašo zahtevo vam bomo vaše osebne podatke posredovali zbrane v elektronski obliki
 • obravnavali bomo vaše ugovore na obdelavo vaših osebnih podatkov

Vaše pravice lahko uveljavljate s sporočilom na naše objavljene kontakte naslove (e-pošta ali priporočeno pismo na naslov podjetja)