RockSauce ICE

 19.95 z vključenim DDV

“COLDER THAN YOUR IN-LAWS. Strong icy sensations soothe sore muscles and joints.”

Z RockSauce ICE pridobiš na koži edinstven občutek hlajenja. Kot bi na poškodbo dal led. Z RockSauce ICE si olajšaš mišične in sklepne bolečine z močnim 6% mentola in ostalih sestavin, ki zagotavljajo močan občutek hlajenja. V pomoč so arnika, zeleni čaj in aloe vera. Z naravnimi sestavinami pomiri otekanje, brez strahu, da bi RockSauce dražil kožo.

RockSauce ICE krema je pakirana v priročni roll-on steklenički za lažji nanos in zato, da vaše roke ostanejo čiste.

RockSauce ICE omili bolečino hitro, ker ustvari učinkovit občutek hlajenja. Delovanje boste občutili takoj, prijeten občutek pa bo trajal dolgo časa. Je močnejši v primerjavi s konkurenco.

RockSauca ICE vsebuje 6% mentola, to je aktivna sestavina, ki učinkovito lajša bolečine.  Zaupajte nam in občutite razliko.

Aktivne sestavine:

Mentol (6%)

Pomožne snovi: Water, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Calendula Officinalis Extract, Arctium Lappa (Burdock) Root Extract, Llex Paraguariensis Leaf Extract, Arnica Montana Flower Extract, Boswellia Carterii Resin Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Melissa Officinalis (Lemon Balm) Leaf Extract, Camphor, Isopropyl Myristate, Carbomer, Triethanolamine, Silicon Dioxide, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate

Kategoriji: ,