RockFloss 5cm

 16.95 z vključenim DDV

Pripomoček za povečanje giblivosti iz 100% naravnega lateksa.

RockFloss ali elastičen trak je osnovno in nujno orodje, ki bi moralo biti v torbi vsakega atleta ali posameznika, ki si želi izboljšati mehaniko gibanja sklepov ali če želimo oblepiti prej poškodovano in imobilizirano tkivo.

Elastičen trak se ovije okoli tkiva ali določenega sklepa. Da bi dosegli visok in enakomeren pritisk (kompresijo), priporočamo prekrivanje večje površine želenega območja. Takoj, ko je trak nameščen, je potrebno sklep ali poškodovano mišico pričeti gibati v želenem območju. Na primer pri flossingu kolena lahko izvajamo identične gibe kot pri počepih. Trak je potrebno odstraniti najkasneje po dveh minutah. Takoj, ko je trak odstranjen se poveča gibljivost in obseg gibanja. Prav tako pa je opazna lahkotnost v sklepu ali mišici. To stanje lahko traja nekaj minut in tako omogoča popravke v gibanju in bolj usklajeno delovanje.

Zato je z povojni trak ali RockFloss z omenjeno tehniko daleč v ospredju na področju mobilizacije. Njegov vpliv na drsno površino, obnovo ter mobilizacijo tkiva je neprimerljiv z drugimi tovrstnimi izdelki.

 

Značilnosti:

  • Dolžina: 213 cm x 5 cm
  • Barva: Rdeča
  • Material: Visoko kakovosten lateks
Šifra: 7394 Kategoriji: ,