Razprodaja!
 

Paket Kineziotaping 3- 3x namestitev trakov

 45.00  35.00

KINEZIOTAPING- PAKET 3x NAMESTITEV TRAKOV za eno področje

CENA ZA PAKET 3 NAMESTITEV TRAKOV JE 35€ – 22% POPUST!

Ena celotna storitev traja med 15-30 min.

Poleg tega vam tudi svetujemo z nasveti, da bodo rezultati najboljši in najhitrejši.

Imate že dlje časa težavo, ki vas muči in ste poskusili že veliko stvari, ki so bile brez večjega uspeha? So vam naslednje težave znane? Bolečina v križu, bolečine v vratu, išias, nepravilna drža, bolečine v kolenu, težave z ahilovo tetivo, bolečine v rami, gležnju, komolcu, otekanje nog ali rok … Imamo enostavno, naravno in zelo učinkovito rešitev za vas! S kineziološkimi trakovi lahko naštete težave odpravite. Ponujamo vam vrhunski kineziotaping z najkvalitetnejšimi kineziološkimi trakovi RockTape na tržišču!

Storitev lahko naročite preko plačate preko spletnega nakazila in se preko e-pošte info@ustvarigibanje.si dogovorimo za termin ali pa se za termin dogovorimo preko e-pošte info@ustvarigibanje.si in storitev plačate ob izvajanju storitve.

Lokacije: Ljubljana, Maribor, Celje, Podčetrtek oz. po dogovoru.

Kaj je kineziotaping in kako si lahko z njim pomagam?

Kineziotaping je zelo učinkovita metoda, pri kateri na naraven način s pomočjo kinezioloških trakov pomagamo telesu, da odpravi bolečino, mu zagotovimo podporo, pospešimo rehabilitacijo, popravimo telesno držo in izboljšamo svoje rezultate.

Kineziotaping je namenjen vsem starostnim skupinam (od otrok do starejših) in ne glede na katero drugo dejavnost, ki jo opravljate (poklic, šport itd.).

S pravilno namestitvijo trakov na kožo lahko pridemo zelo hitro do močnega izboljšanja. Rezultati se pojavijo že takoj po namestitvi trakov. Težave lahko tudi v popolnosti izginejo. Izboljšajte si svoje življenje in gibanje. Naj vas bolečine ne ustavljajo več pri vašem življenju.

Pogosto se kineziotaping uporablja pri bolečinah v križu, vratu ali kje drugje v hrbtu, išias, pri bolečinah v kolenu, težavah z ahilovo tetivo, gležnjem, komolcem, ramo, pri raznih poškodbah in tudi za športnike, ki s pomočjo »performance tapinga« dosegajo boljše rezultate, pri otrocih za izboljšanje telesne drže, težavah z ravnim stopalom, otekanje posameznih področij telesa in še pri mnogo drugih težavah.

Z veseljem smo vam na  voljo tudi za brezplačen posvet na info@ustvarigibanje.si.