Izdelava in optimizacija spletne strani

Izdelava spletne strani ustvarigibanje.si

Podjetje web center je izdelalo spletno stran ustvarigibanje.si z namenom predstavitve produktov znamke rocktape. Izdelava spletne strani se je začela z načrtovanjem postavite, strani s produkti, načini plačevanja in sestavo kategorij izdelkov.

Optimizacija spletnih strani in ustvarigibanje.si

Pri optimizaciji spletnih strani je potrebno upoštevati veliko različnih vaktorjev. V tem primeru, ko gre za spletno trgovino, pa je potrebno upoštevate določene stvari še toliko bolj. Potrebno je bilo poskrbeti za varnost same spletne strani in za primerno hitrost nalaganja. Prav hitrost ima največji vpliv na uporabnika.

Optimizacija spletne strani je potekala po končani izdelavai spletne strani. Uredili smo meta opise, ključne besede in naslove posamične strani. Prav tako smo upoštevali ostale pomembne dejavnike, kot je uporaba pravilnega texta na sami spletni strani.

V fazi izdelave smo se osredotočili na on site optimizacijo spletnih strani, saj je prav ta ena izmed najpomembnejših delov za rezultate, ki jih želimo doseči.

S pomočjo optimizacijo spletne strani bo sama spletna stran dosegala veliko boljše razvrstitve v iskalniku google, kar po pomenilo večji obisk spletne strani. Posledično se bo tako povečala tudi sama prodaja posameznih produktov. Vsekakor pa je po opravljeni on site optimizaciji spletne strani potrebno poskrbeti tudi za kvalitetno off site optimizacijo spletne strani, saj ima prav ta na koncu najcečji vpliv na doseganje 1. mest za najtežje besede.

Facebook oglaševanje in nagradne igre

Ena izmed zelo dobrih metod digitalnega marketinga je prav facebook oglaševanje, ki v povezavi z nagradnimi igrami lahko dosega odlične prodajne rezultate. Prav zaradi tega so se v podjetju Lidija Vezenšek S.P. odločili, da nadaljujemo naše sodelovanje tudi na področju facebook oglaševanja.

Za njih bomo pripravili nagradno igro in začeli z različnimi oblikami facebook oglaševanja.

V kolikor vam je naša izdelava spletnih strani všeč in ste zaradi dobre optimizacije spletne strani prišli na spletno stran, vas vabimo, da obiščete tudi našo spletno stran in podrobneje preberete opis naših storitev.